2. september 2016

Ydelser

Brand rådgivning: Brug for friske øjne på, hvordan I styrker relationen til jeres kunder? Brandloop hjælper med en analyse af, hvor skoen trykker mest og en strategi for, hvordan udfordringerne løses.

Sammenhæng mellem social media, content og brand identity: Brug for bedre sammenhæng mellem jeres branding, forretningen, indsatsen på de sociale medier og det indhold I producerer? Brandloop hjælper både større og mindre organisationer og virksomheder med at sikre et konstruktivt og værdiskabende link imellem den content, brand og forretningen.

Koncept udvikling, der understøtter brand og forretning: Brug for forny eller booste et produkt, ydelse eller service? Brandloop har mere end 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med at aktivere produkter og services via koncepter og kampagner. Vi bekender os til funktionel branding, hvor al kommunikation og markedsføring ikke blot kommunikerer, men også tilfører added value.

Branding workshops og undervisning: Brug for et overblik over, hvordan branding har udviklet sig de sidste 20 år, et fælles sprog i afdelingen for, hvordan branding kan bruges? Brandloop tilbyder workshops og foredrag om branding. I kan enten bestille workshoppen: Syv tilgange til værdiskabende brand management: Giver et overblik over antagelser, teorier, modeller og cases fra de syv mest udbredte skoler indenfor brand management. Charlotte fra Brandloop har +10 års erfaring med undervisning på EMBA og cand, merc på CBS samt flere branding forløb på DMJX.